Webshop op vrijdag gesloten van 10:00 tot 18.00 uur

Uw winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg

Bekijk ook onze nieuwe producten

NOA NEXT LEVEL

NOA Vintage bestaat nu ruim 8 jaar. Dik 3.000 posts verder en ontelbaar veel kledingstukken ingenomen, beoordeeld en verkocht. Zoveel nieuwe vrouwen ontmoet, bakjes koffie mee gedronken, gekletst over het werk en het leven. Ik ben nog lang niet klaar, en heb ONWIJS veel zin in deze nieuwe stap, een webshop.
You don’t need to take all the steps, only the next one.
Zonder mijn lief, die me zo nu en dan een schop onder mijn kont geeft en me stimuleert ervoor te gaan, was dit alles überhaupt niet tot stand gekomen. Maar jullie trouwe volgers, jullie enthousiaste shoppers, de leukste inbrengers, jullie maken dit mede mogelijk. We zijn een goed team samen!