Webshop op vrijdag gesloten van 10:00 tot 18.00 uur

Uw winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg

Bekijk ook onze nieuwe producten

JUST A LITTLE GIRL

Als klein meisje was ik al enorm bezig met mode. Mijn moeder had de mooiste trendy kleding, schoenen en accessoires. Ik was dol op haar èn op haar geweldige kledingkast.
Zij settelde zich avond aan avond op haar bed en ik dook tussen haar kledingstukken, combineerde er op los, en verzorgde een complete modeshow. Natuurlijk was zij mijn grootste fan, en riep bij iedere outfit hoe fantastisch ik het gecombineerd had. De volgende dag droeg zij dan de door mij geshowde set. Als ik wat foto’s hiervan bekijk kan ik je zeggen dat mijn verzonnen combi’s destijds niet altijd de meest flatteuze waren, maar haar grote moederhart zwichtte voor de look. Zij gaf mij zelfvertrouwen en de passie voor mode.
In de afgelopen jaren zijn er een hoop stappen gezet binnen NOA. Telkens vernieuwen en uitproberen. Lang niet alles is goed gegaan, maar gelukkig het meeste wel. Deze stap is er ook weer zo een, ik geloof dat de tijd rijp is. Vanuit je luie stoel, stiekem op je werk, ‘savonds op de bank of op zondagmorgen aan je ontbijt kun je al-tijd online shoppen! Let’s go!